Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne is weer van start. Bent u lid van de Rabobank Markiezaat of Roosendaal/Woensdrecht dan kunt u van 2 april t/m 14 april  5 stemmen uitbrengen op een vereniging of stichting.

Deze stemmen brengen geld op voor de clubkas. U kunt maximaal 2 stemmen  uitbrengen per vereniging of stichting. Uw stemkaart heeft u gisteren of vandaag ontvangen.

Ook Stichting de Brabantse Wal doet aan de Clubkas Campagne van beide Rabobanken  mee. In 2014 heeft de Stichting alleen meegedaan aan de clubkascampagne van de Rabobank Roosendaal/Woensdrecht, dit heeft ons €1.227,00 opgebracht en waren we  vijfde in de rij van uitgebrachte stemmen. Deze keer doen we ook mee aan de clubkas campagne van Rabobank Het Markiezaat en verwachten ook in Bergen op Zoom en Halsteren veel stemmen te krijgen.

Het geld dat we via de actie ontvangen willen we gebruiken om bestaande wandelroutes te verbeteren en kapotte markeringspalen te vervangen en enkele borden bij de start van de wandelingen te repareren of ook te vervangen. Sommige wandelroutes zijn al 20 jaar oud en zijn toe aan een revisie.

Uw stem en dus ook het geld dat daaraan vast zit  –  vorig jaar € 4,13 per stem  –  is   heel hard nodig. Breng daarom minimaal twee stemmen uit op Stichting de Brabantse Wal.  Het geld wordt goed besteed.

Hieronder hebben we de link geplaatst naar de betreffende Rabobank nml. Het Markiezaat of Roosendaal/Woensdrecht. Bij voorbaat dank voor uw stem(men).

https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/markiezaat/clubkas_campagne/

https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/rw/clubkas_campagne/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *