Volledig vernieuwde wandelgids Brabantse Wal

24 gemarkeerde rondwandelingen met een café als begin- en eindpunt

De wandelgids van Stichting De Brabantse Wal is volledig vernieuwd. Met 24 mooie en goed gemarkeerde wandelingen die allemaal beginnen én eindigen bij een café. Onderweg kom je er nog meer tegen, al wandelend kun je met deze gids bij maar liefst 50 cafés/restaurants op de Brabantse Wal terecht. Alle rondwandelingen zijn in één dagdeel te doen (1 -11 km lang). De dichter Kloos zei het al: ‘De natuur is mooi, maar je moet er wel wat bij te drinken hebben.’

De gids (120 blz. dik) geeft informatie over het landschap, de natuur, de geschiedenis en de geologie van de Brabantse Wal en is rijk geïllustreerd met kaartjes, geologische profielen, tekeningen en foto’s.

Afgelopen zomer zijn alle acht wandelingen van Stichting De Brabantse Wal opnieuw gemarkeerd, aansluitend op het netwerk van knooppunten. Naast de wandelingen van de Stichting zelf, staan er nog zestien andere gemarkeerde wandelingen in van andere organisaties. De wandelingen zijn verspreid over de Brabantse Wal in de gemeenten Bergen op Zoom (8), Steenbergen (5) en Woensdrecht (11).

De gids is in fullcolour fraai vormgegeven en in binnenzakformaat gegoten.

De wandelgids is een aanvulling op het boek ‘Ontdek de Brabantse Wal’ waarin alle bijzonderheden van de Brabantse Wal beschreven worden en dat ook nog steeds verkrijgbaar is.

De gids is te koop bij VVV Brabantse Wal, in de boekhandels/Primerashops en bij diverse cafés op de wandelingen.

Prijs  € 12,-. ISBN 90-808206-1-X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *