De wandelgids van Stichting De Brabantse Wal is volledig vernieuwd. Met 24 mooie en goed gemarkeerde wandelingen die allemaal beginnen én eindigen bij een café. Onderweg kom je er nog meer tegen, al wandelend kun je met deze gids bij maar liefst 50 cafés/restaurants op de Brabantse Wal terecht. Alle rondwandelingen zijn in één dagdeel te doen (1 -11 km lang). De dichter Kloos zei het al: ‘De natuur is mooi, maar je moet er wel wat bij te drinken hebben.’

24 gemarkeerde wandelroutes

Lengte

De acht wandelingen van de Stichting zelf variëren van 8 tot 11 km lengte zodat ze op een dagdeel goed te doen zijn. Het beginpunt van elke wandeling is tevens de plaats waar u eindigt.

Markering

Alle wandelroutes zijn gemarkeerd en opgenomen in het netwerk van Wandelknooppunten.

Horeca

Het beginpunt is telkens een café, restaurant of bezoekerscentrum. Onderweg treft u vaak ook nog een horecagelegenheid aan.

Bereikbaar

Alle wandelingen zijn over het algemeen met het openbaar vervoer vanaf het station in Bergen op Zoom bereikbaar. Bij het begin- en eindpunt is parkeerruimte.

Verkooppunten

De wandelgids is te koop bij de VVV BrabantseWal, in de boekhandel en bij sommige horecagelegenheden op het beginpunt van de wandelroute.

Voor de exacte route en meer informatie, zie de wandelgids Brabantse Wal.